Future Furniture: een uitdagend netwerk

08 april 2021

Met Future Furniture wil WOOD.BE zijn ondernemersnetwerk verder uitbouwen. Een exclusief netwerk voor ontmoeting en uitwisseling van toekomstvisies, kennis, innovatiestrategieën en opportuniteiten.

Het lidmaatschap is beperkt tot 15 bedrijven uit de meubelwaardeketen. Jaarlijks vinden er 4 bijeenkomsten plaats. Wil u er graag bij zijn? Informeer u dan snel via wood.be.

‘Samenwerken om van mekaar te leren en samen dingen te veranderen!’
Frederick Snoeck, Managing Partner, Neves

Bedrijfsleiders, innovatieverantwoordelijken en andere decision makers kunnen er in een informeel kader elkaars ideeën aftoetsen. Zo wordt kennis letterlijk gedeeld en worden nieuwe banden gesmeed.

‘Het Future Furniture netwerk is een forum waar met een open mind gemeenschappelijke problemen en opportuniteiten worden besproken.’
Marcel Smets, Managing Partner, Drisag

Extra troeven

Het inhoudelijk aantrekkelijke programma focust op relevante toekomstthema’s. Via bedrijfsbezoeken, praktijkgetuigenissen en interactieve workshops krijgen deelnemers inzicht in tal van facetten van duurzame innovatie en zijn ze mee met de laatste trends.

De thema’s voor dit jaar?

  • Post COVID-Business
  • Circular Business
  • Phygital Shopping
  • Smart & Compact Living

Leden worden er ook uitgedaagd out of the box te denken. Even weg van het dagelijkse operationele, inderdaad.

‘Super initiatief! Gewoon doen: verrijk uw blik op de toekomst, samen met ons! Ik kijk er al naar uit om samen met jullie te mogen brainstormen over de toekomst van onze geweldige industrie!’
Peter Van Hoecke, CEO Van Hoecke

Hoe pakt WOOD.BE dit aan?
Lees er hier alles over.

‘Een platform voor en door concullega‘s.’
Evi Bilteryst, WOOD.BE
Meer artikels