Is uw bedrijf cyberveilig?

13 april 2021

Een digitale lockdown? Stel je voor, de gedachte alleen al… Met de masterclass ‘Cyberveilig in 30 stappen’ wapent u zich tegen cyberfraude. Binnenkort ook zo enthousiast als vorige deelnemers? Wacht niet langer en schrijf u nu in voor de volgende sessie!

Hacking, ransomware, phishing, data breaches… Het klinkt angstaanjagend en dat is het ook. Met de digitalisering nemen ook de pogingen tot digitale fraude toe. U wil natuurlijk niet dat uw systemen worden lamgelegd met alle gevolgen van dien: geen inkomsten, verlies van data, extra kosten, stress...

Kan of moet uw cyberveiligheid beter? Dan komt deze masterclass op het perfecte moment. Geen theoretisch eenrichtingsverkeer maar interactieve sessies waarin het praktische primeert. Of zoals deze deelnemer het treffend verwoordt:

In de opleiding werd de delicate balans tussen theorie en praktijk mooi bewaard, het is duidelijk dat de opleiding gebaseerd is op jarenlange ervaring en inzichten: het aantal praktische hints dat ik voor mezelf noteerde nam toe met elke les. Er werd ook goed afgewisseld tussen meer en minder technische inhoud.

In 30 haalbare en onmiddellijk toepasbare stappen optimaliseert u de cyberveiligheid van uw bedrijf grondig. Een andere deelnemer:

‘Cybersecurity is voor ons een onmisbaar deel van onze aanpak. Recent haalden we als jong bedrijf voor het eerst een ISO 27001-certificering, en met deze cursus zijn we erin geslaagd onze strategie nog meer te onderbouwen met best practices. 'Cyber Veilig in 30 Stappen' geeft zonder te overweldigen een breed overzicht van wat cyberveiligheid betekent én maakt direct ook concreet wat je kan doen om dit te bereiken.’

De sessies vinden online plaats over vier verschillende dagen. Bovendien is één individueel 30’-terugkoppelmoment met de lesgever voorzien.

Vermijd cyberincidenten en investeer in uw veiligheid!

Ik vond de masterclass erg leerrijk. Wat mij vooral bijbleef is dat hoewel er altijd valt bij te leren over security, deze masterclass toch enkele quick wins oplevert en dus zeker de moeite waard is.
Meer artikels