Mooie reacties na ‘Circulaire waardecreatie voor de fietsindustrie’

25 maart 2021

Onlangs organiseerde Sirris de masterclass ‘Circulaire waardecreatie, de fietsindustrie als praktijkcase’. En of ze gesmaakt werd!

Tal van bedrijven hebben oren naar de circulaire economie of strategieën maar worstelen met het concretiseren ervan. Hoe komen tot waardevolle activiteiten? Hoe dit vertalen naar concrete actie(s) op het terrein? Anders gezegd: hoe de juiste partners kiezen en nieuwe of aangepaste waardeketens opzetten.

Vandaar onder meer deze masterclass met de fiets als uitgangspunt en inspirerende cases vanuit het fiets-ecosysteem. Uiteraard gericht op het verduurzamen van fietsmobiliteit. Ook voor relatief eenvoudige producten als fietsen kan de circulaire economie vele gezichten hebben. Bedoeling was een set van praktische tools en methodes aan te reiken waarmee bedrijven aan de slag kunnen.

‘Veel inspiratie en contacten opgedaan! Erg waardevol. Ik kijk uit naar een vervolg/opvolging. Bedankt.’

Aan de reacties te zien is dat prima gelukt. De deelnemers waren achteraf heel enthousiast over het aangeboden programma. Meer zelfs: de wisselwerking tussen de deelnemers bleek een voltreffer en heeft geleid tot vervolgstappen.

Smaakt dit naar meer? Ook een tandje bijsteken? Hou onze agenda in het oog!

‘Dank u voor de stevige masterclass, vol interessante methodieken en tools, waar we direct mee aan de slag kunnen. En inderdaad een aangename interactie!
Meer artikels