VLAIO CYBERSECURITY VERBETERTRAJECTEN

 VLAIO CYBERSECURITY VERBETERTRAJECTEN

Krijg ook in 2024 steun voor het cybersecurity verbetertraject van jouw kmo

Je wil je onderneming cyberveiliger maken onder begeleiding van een professionele cybersecurity specialist? Goed nieuws, ook in 2024 ondersteunt VLAIO dit groeitraject via de subsidie voor cybersecurity verbetertrajecten. Om meer kmo’s en maatwerkbedrijven toegang te geven tot deze steun breiden we ook het aantal erkende dienstverleners uit.

Ontdek onze 18 dienstverleners

 

Cyberveiligheid steeds belangrijker

Ben je net als vele andere Vlaamse ondernemingen de voorbije jaren op een razendsnel tempo digitale tools en oplossingen gaan gebruiken? Is je bedrijf in grote mate digitaal geconnecteerd met klanten en leveranciers? Deze digitale transformatie levert jouw onderneming niet alleen efficiëntiewinsten op maar confronteert je ook met een nieuwe uitdaging: hoe laat je alles op een cyberveilige manier verlopen? 

Naar de toekomst toe zullen er ook steeds meer wettelijke verplichtingen zijn rond cyberveiligheid bij ondernemingen zoals NIS2 dat meer sectoren verplicht om veiligheidsmaatregelen te nemen en incidenten te melden. Ook klanten zullen steeds hogere eisen stellen rond jouw cyberveiligheid.
 

Krijg steun voor begeleiding

VLAIO's cybersecurity verbetertrajecten zijn een sterk instrument voor kmo’s en maatwerkbedrijven om onder begeleiding van een door VLAIO erkende dienstverlener je cybersecurity-maturiteit te verbeteren. De cybersecurity verbetertrajecten bestaan uit drie pakketten: START, MEDIUM en PLUS. Je onderneming kiest hierbij het pakket dat het beste bij zijn  wensen en noden past. VLAIO subsidieert elk van de pakketten voor 50% van de kostprijs.


In 't kort: cybersecurity verbetertrajecten

  • Voor wie?
    Elk pakket richt zich tot kmo's en maatwerkbedrijven die stappen willen zetten naar een betere cybersecurity.

  • Voor wat?
    Cybersecurity verbetertrajecten subsidiëren het inkopen van extern advies en begeleiding bij door VLAIO erkende dienstverleners. 

  • Hoeveel subsidie?
    De subsidie van VLAIO komt tussen voor 50% van de kostprijs van het traject.

 


Start jouw verbetertraject vandaag nog door contact op te nemen met één van de 18 dienstverleners!

Meer info? Vragen?
Surf naar vlaio.be/cybersecurity-verbetertrajecten  of mail naar CS@vlaio.be

Lees meer