What’s Up, What’s Next - Herbeleef de inspiratie tot innovatie!

Woonde u ons fantastische online event bij? Dan weet u meer dan ooit ‘what’s up’ en ‘what’s next’ rond digitalisering, duurzaamheid en Industrie 4.0. Ook kreeg u pakken inspiratie van tal van bedrijven, om zelf rond deze thema’s te innoveren, ondersteund door #industriepartnerschap. Toch gemist? Of wilt u het opnieuw beleven? Herbekijk alles hier!

Innoveren vanuit digitaliseren als mindset

“Digitaal zien we niet als doel, maar als middel om andere bedrijfsdoelen en problemen op te lossen.” - Jo De Ridder, innovation consultant en businesspartner Bru Textiles

Lambrecht Trailers

Hoe ontwikkelde Lambrecht Trailers, fabrikant van opleggers, een oplossing om foutieve leveringen van veevoeders aan landbouwers te voorkomen, via digitale tracering?

Bru Textiles

Hoe maakte Bru Textiles, leverancier van stoffen voor meubilair en wandbekleding, digitale stof, om problemen van klanten op te lossen?

Techwolf

Hoe helpt TechWolf bedrijven via AI, om in kaart te brengen welke skills ze vandaag hebben, welke skills ze morgen nodig hebben en hoe ze de kloof dichten?

Veerkrachtig produceren na corona, in Industrie 4.0

“Industrie 4.0 kan zeker helpen om voedingsproducenten veerkrachtiger te maken, en zo versneld uit de COVID-crisis te geraken.” - Karl Boumans, innovation manager Flanders’ FOOD

Danone

Hoe zet Danone digitale innovatie strategisch in en bouwde de voedingsfabrikant op zes maanden een nieuwe, innovatieve productie-installatie?

Moeyersons

Hoe produceert en repareert Moeyersons uiterst efficiënt opleggers en vrachtwagens op maat? En op welke wijze blijft het bedrijf sterk door digitalisering en innovatie?

Duurzaamheid als kans om versneld uit de crisis te komen

“Een circulaire transitie gebeurt niet in één dag: het is belangrijk om al uw stakeholders mee te krijgen.” - Jeroen Raeijmaekers, communicatie- en duurzaamheidsmanager Q-lite

Vandemoortele

Hoe wil Vandemoortele een klimaatneutrale voedingsproducent worden, met minder fossiele brandstoffen, draagvlak van de leveranciers, en data en rapportering?

Q-lite

Hoe wil deze fabrikant van displays koploper in zijn markt worden op ESG-vlak? Nu is het bedrijf al CO2-neutraal, maar het realiseert ook een circulaire transitie.

Geboost door onze fantastische sponsors!

Ten volle geïnspireerd om te innoveren, rond digitalisering, duurzaamheid en Industrie 4.0? #industriepartnerschap kon dit event slechts waarmaken dankzij de ondersteuning van onze sponsors KBC, Schneider Electric, ABB & Siemens!