Primeur: de allereerste TechStack Belgium Open Space!

05 maart 2021

Open en vrij discussiëren over allerlei stacks… Welkom op de allereerste TechStack Belgium Open Space!

Ideeën voor het bouwen en uitbaten van digitale diensten, zoals SaaS-producten en online market places, u bent er vast ook naar op zoek. Microservices, graphql, react, lambda functions… het digitale technologielandschap is de laatste jaren serieus aan het boomen. Vandaag kan je met een klein team apps bouwen die de wereld veroveren. In theorie tenminste. Wat gebeurt er in de praktijk? Wie gebruikt al die nieuwe shizzle, of is dat vooral veel hype?

De realiteit achter de buzzwords

Daarom organiseert Sirris de allereerste TechStack Belgium Open Space. Een hele namiddag sparren met peer developers over topics die u hebt aangebracht. Inderdaad, als deelnemer bepaalt u zelf mee de inhoud. U geeft bij uw inschrijving verschillende onderwerpen (technisch, organisatorisch... ) gelinkt aan het bouwen van digitale diensten op. Enkele dagen voor het evenement kan u dan stemmen op die topics waarvan u meer wil weten.

A la carte

En hoe verloopt zo’n sessie dan concreet? Wel, het is een combinatie van klassieke presentaties en een open space met break-outrooms. Als intro krijgt u in avant-premiere de resultaten van de eerste TechStack Belgium survey.
Daarna volgt het interactieve luik. In verschillende breakouts kan u met andere deelnemers pingpongen volgens het format van de welbekende Open Space Technology.

Een ideale gelegenheid om vrijuit te praten, ervaringen uit te wisselen, inspiratie op te doen… Welke stacks gebruiken anderen? Wat zijn de pijnpunten? Welke trends houdt u best in het oog? De vragen zijn legio.

Weg van de platgetreden paden

Het mooie van dit evenement is natuurlijk de eigen inbreng van alle deelnemers. Zeg nu zelf, bestaat er een betere manier dan te leren van peers die gepassioneerd zijn door hun vak? Een garantie op ongetwijfeld nieuwe of verrassende inzichten.

Denk mee out of the box en schrijf u nu in!

Wanneer?
20 mei 2021

Voor wie?
CTO’s, (lead) developers en product managers van SaaS-bedrijven, start-ups, scale-ups en bouwers van digitale diensten

Meer artikels